Menu

Menu

Vragen

Wat is payroll?

Your Payroll neemt het personeel van haar klanten op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Hiermee neemt Your Payroll meteen de arbeidsrechtelijke risico's over. Dat betekent heel concreet dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, salarisadministratie, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures, en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen door Your Payroll overgenomen worden.

Wat doet de opdrachtgever zelf?

Opdrachtgevers blijven een aantal belangrijke zaken zelf bepalen. Het aannemen van nieuwe werknemers bijvoorbeeld of de hoogte van het salaris. Ook het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken blijft de opdrachtgever zelf doen. Op de werkvloer verandert er dus niets.

Voor wie is payrolling interessant?

Het is interessant voor in feite iedere organisatie die met personeel werkt. De verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat behaald kan worden door efficiënter in te kopen, zijn slechts enkele redenen die het kiezen voor payrolling interessant maakt.

Voordelen

• Opdrachtgevers zijn goedkoper uit onder andere door krimp van hun eigen administratie;
• Risico’s liggen bij Your Payroll;
• Vast tarief, periodiek één factuur, maw duidelijk overzicht van kosten lange termijn;
• Veel minder administratieve handelingen omdat facturen van UWV, verzekeringen, Arbodienst e.d. niet meer door opdrachtgever afgehandeld hoeven te worden;
• Veel flexibeler opschalen/inkrimpen bij onvoorziene uitbreiding of vermindering van werkzaamheden;
• Voor de medewerkers verandert er feitelijk niets, behalve dat ze een professionele dienstverlener achter zich weten

Kortom

Bij Your Payroll weet je zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Snel, makkelijk en risicoloos.

Contactinformatie

Nassaustraat 18
9671 BW, Winschoten
Tel: 0597 432 435
Fax: 0597 433 013

info@your-payroll.nl